Booking.com

2020. március 26.

56. nap: Parkokból és virágokból itt nincs hiány

2020. március 3. 

Tegnapelőtt nem tudtam minden részét bebaragngolni a Chiang Kai-Shek Shilin Residence körüli parknak, úgyhogy ma visszajöttem és megnéztem a kimaradt helyszíneket. Nagyon jó hangulata van ennek a parknak, el lehet vonulni pár kevésbé látogatott sétányon, domboldalon, illetve a legnépszerűbb részét, a rózsakertet és a virágokból kirakott szobrokat másodjára se lehet megunni.






























A kert után úgy döntöttem, hogy újra elmegyek a Yangmingshan Nemzeti Parkba, mivel múltkor ott se tudtunk mindent megnézni, bőven van még látnivaló. Most a cél a Yangmingshan Flower Clock és környéke volt, mivel azt olvastam, hogy arra fele sok virágzó fát lehet látni. Ez így is volt, szinte egy mesevilágba csöppentem. A virágzó fák körül pillangók repkedtek, a háttérben mesebeli zene szólt és mindenki a virágokban gyönyörködött. A környéken rengeteg a látnivaló és a szép sétaút, túraösvény, vízesés. Visszafele pedig itt is láttam majmokat. Biztos írtam már, de egyszerűen elképesztően jó hely ez a Tajvan. Gyönyörűen kialakított természeti- és kulturális látnivalók, minden sarkon WC, mosdó és tökéletes tömegközlekedés az ország minden egyes sarkába...





































ez a WC...



















Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess a Facebookon is!

Szállást keresel? Én szinte mindig a booking-ot használom szállásfoglalásra, ahol rengeteg féle szállás közül válogathatsz.
Booking.com