Booking.com

2019. február 27.

22. nap: Annyira jó itt Ko Lantán, hogy még maradok 5 napot

2016. december 15.

Annyira megtetszett a légkör Ko Lantán, hogy meghosszabbítottam 4 éjszakával a foglalásom. A tegnapi 6-osunk aznap sajnos felbomlott, a német lányok átmentek egy reszortba pihenni, a brit csaj PhiPhi-szigetekre utazott, a kanadai és a holland lány pedig Kambodzsa felé vette az irányt.

Ma megint biciklit béreltem és felfedeztem a sziget északi részét is. Az északi partok mellett több reszort van, mint a sziget déli felén, de még itt sincs hatalmas tömeg, sőt. Találtam egy olyan partot, ahol csak egy kis bárt és egy német, idősebb házaspárt láttam. Krabi környékén lehet, hogy szebb és vadregényesebb a táj, de Ko Lanta hangulata számomra mindent vitt. Simán itt maradnék még akár egy-két hónapot is. Tökéletes hely azoknak, akik inkább az aktív kikapcsolódás mellett szavaznak és nem kedvelik a turistás helyeket. A part mentén mindig látni futókat, sokan bérelnek biciklit és még edzőterembe vagy kettlebell órára is be lehet fizetni.




















---
Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess a Facebookon is!

Szállást keresel? Én szinte mindig a booking-ot használom szállásfoglalásra, ahol rengeteg féle szállás közül válogathatsz.