Booking.com

2020. február 23.

36-37.nap: Utazás Tajvanra szöuli átszállással

2020. február 12. 

Este érkeztem meg Szöulba. A következő járatom 13-án reggel indult, úgyhogy foglaltam egy éjszakára szállást egy hostelben a reptér közelében. Jó volt újra egy fejlett országban lenni, ahol van zebra és lámpa és rendezett az utcakép. A reptérről két megállóra lévő épülethez pedig ingyenes shuttle busz vitt el. 

A hostelben nem tartózkodott senki rajtam kívül, úgyhogy igazából hostel áron kaptam egy privát szobát...

A hostel is tökéletes volt, mindent lehetett találni, amire szükség van; hajszárító, melegvíz, kozmetikumok (sampon, tusfürdő, testápoló), kávé, tea...



2020. február 13. 

Reggel majdnem sikerült lekésni a repülőt... Igazából már időben odamentem a kapuhoz, ahonnan indult a járat (hatalmas az ICN reptér is), de épp blogoltam a laptopomon, amin nem állítottam át a helyi időt. Itt 1 órával több van, mint a Fülöp-szigeteken. Fura volt, hogy miért szállnak be a pilóták és a légiutas kísérők ilyen korán a gépbe és miért kezdték el indulás előtt 1,5 órával a beszállítást. Én nagyban írogattam még az egyik posztot, amikor látom, hogy már körbe mennek kérdezősködni, hogy ki megy Tajpejbe és már bemondták azt is, hogy last call Tajpej. Pedig én még wc-re is el akartam volna menni 😀 Mondom jó, ha mindenki megy, akkor megyek én is. Miután beszálltam a repülőre még talán 1-2 ember jött utánam és akkor esett le, hogy basszus itt 1 órával előrébb vagyunk 😅

Miután megérkeztem Tajpejbe még vártam kb. 3-4 órát anya gépére, ami időben leszállt és anya rendben megérkezett. Előtte még beszereztem az itteni sim kártyám és a tömegközlekedés jegyeinket. 

ezt a jegyet választottam magamnak - Patrik :)

Szállást hotelben foglaltam, ezért is jó nem egyedül utazni, mert így megfizethetőbbek a jobb szállások is.


Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess a Facebookon is!

Szállást keresel? Én szinte mindig a booking-ot használom szállásfoglalásra, ahol rengeteg féle szállás közül válogathatsz.

Booking.com