Booking.com

2020. január 4.

190. nap: Aktív pihenés Ko Samuin

2017. június 1.

Ko Samuin nemcsak pihenni és strandon feküdni lehet, hanem aktív kikapcsolódásra is lehetőség van. A vízesés túra hatalmas nagy kaland, amit nem érdemes kihagyni, ha a szigeten jársz. A vízesés két helyen is megfigyelhető, az első egy jól kialakított faösvényen járható be, a második pedig már jóval kalandosabb, mivel egy meredek ösvényen és sziklákon kell fölkapaszkodni. A kilátás viszont eszméletlen gyönyörű, egészen a tengerpartig ellátni, körülöttünk pedig a dzsungel. A pontos helyszínt a Google térképen így találod meg: Na Mueang 2 Waterfal. Innen nem messze található a Lamai strand, ami Chawengnél nyugodtabb, habár Taling Ngamnál jóval nagyobb a nyüzsgés. Ez a part szebb, mint a sziget keleti oldala, így napozásra, strandolásra is alkalmasabb. Lamai egy jó választás lehet azoknak, akik a túl nyugodt és a túl zsúfolt közötti helyszínt választanának szálláshelynek. Épp készül a reggelink - sült banán
így terem az ananász


azt hiszem nem az alkalomhoz illő cipőt sikerült fölvennem reggel


ilyen kutaknál fillérekért vízhez juthatunk és feltölthetjük a palackokatHa tetszett a bejegyzés, akkor kövess a Facebookon is!

Szállást keresel? Én szinte mindig a booking-ot használom szállásfoglalásra, ahol rengeteg féle szállás közül válogathatsz.