Booking.com

2019. december 25.

118-123. nap 4.rész: Ez elég kellemetlen volt!

2017. március 21-26.

Egy kellemetlen dolog is történt velem a Scottsdale-i önkénteskedés közben, mégpedig az, amikor Kylie átküldött a boltba, majd a következő nap rajtam kereste a bankkártyáját. 

A story onnan indult, hogy egyik nap Kylie nagyon elfoglalt volt, így engem küldött át bevásárolni és odaadta a bankkártyáját, hogy majd azzal fizessek. Én szépen be is szereztem mindent, ami a listán volt, a pénztárnál a paypass megoldással fizettem, így még pin kódot sem kértek tőlem, majd vásárlás után visszasétáltam a hostom otthonába. Kylie-nak rengeteg dolga volt, éppen főzött és a holnapi rendezvényre készült, (a rendezvényről egy következő bejegyzésben fogok írni) ezért úgy döntöttem, hogy nem zavarom meg, leteszem az asztalra a szatyrot és mellé a bankkártyát, aztán majd ő elteszi őket, amikor lesz rá ideje. 


Következő nap reggeli után Kylie közölte velem, hogy nincs meg a bankkártyája. Én határozottan emlékeztem, hogy miután visszaérkeztem a boltból, az asztalra tettem. Kylie előző nap az élelmiszereket elpakolta, de ő azt állította, hogy a kártyát nem látta az asztalon és egyébként is miért nem adtam a kezébe, amikor megjöttem. Eltűnt. Megkérdezte a kislányt, hogy esetleg nem ő tette el. A válasz az volt, hogy nem. Felkutattuk az egész konyhát, de sehol sem találtuk. Én már nagyon kellemetlenül éreztem magam ebben a helyzetben. Kylie kérte, hogy nézzem meg a táskámat, viszont én 100%-ban biztos voltam benne, hogy az asztalon hagytam a kártyát és nem tettem a táskámba. Mondtam neki, hogy nyugodtan nézze meg a táskámat, ha nem hisz nekem. Azt volt a válasza, hogy nem gondolja azt, hogy én tettem el, de azért ez mégis furcsa, hogy nincs meg. Egyre kellemetlenebbül éreztem már magam. Tudtam, hogy nem én tettem el a kártyát, de akkor hol van? Kimentem a kukához és feltúrtam a szemetest is, de ott sem találtam. Miután visszamentem a lakásba Kylie közölte, hogy felejtsük el, úgyis nemsokára lejár a kártya, közben átutalta a rajta levő összeget egy másik számlára, majd a héten csináltat újat, most menjünk át a szupermarketbe bevásárolni. 

Én még gyors elmentem a fürdőbe, majd egyszer csak hangos kiáltást hallok. Miután kimentem a konyhába, Kylie a kezében tartotta a kártyát. Rájött, hogy tegnap este rátette a polcon lévő bankkártyára a bluetooth hangfalat, a kártyát pedig még az után tette az asztalról a polcra, hogy délután visszaérkeztem a boltból. Ekkor már nem csak én éreztem magam kellemetlenül. 


Később a boltban észrevette, hogy késésben vagyunk, mivel nemsokára érkeznek az Airbnb vendégei. Kylie a kezembe adta a bankkártyáját és megkért, hogy fizessek, neki haza kell rohannia. Elég furán jött ki a helyzet, nem nagyon volt kedvem újra egy hasonló helyzetbe belekeveredni. Végül úgy döntöttem, hogy teljesítem a feladatot, viszont ahogy hazaérkeztem, egyből Kylie kezébe nyomtam a bankkártyáját. 

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess a Facebookon is!

Szállást keresel? Én szinte mindig a booking-ot használom szállásfoglalásra, ahol rengeteg féle szállás közül válogathatsz.