Booking.com

2019. december 25.

118-123. nap 3.rész: Az eladó nélküli bolt

2017. március 21-26.

Egyik nap a szupermarketben bevásárlás közben Kylie azon töprengett, hogy vajon hol tudna szabad tartású tojást vásárolni. Az az ötletem támadt, hogy kérdezzen meg valakit a faluban, hátha tud valaki javasolni egy farmot. Végül egy eladó nélküli boltban vásároltunk. 


Kylie már rögtön a szupermarketben elkezdte a tájékozódást; először leszólított egy random nőt (na, mi ezt se nagyon csináljuk Magyarországon), majd az eladókat is körbekérdezte, de senki sem tudott segíteni. Hirtelen viszont eszébe jutott egy ötlet. Nem messze van egy piac, ahol az amish vallás követői árulják a frissen megtermelt zöldségeiket és gyümölcseiket. Miután befejeztük a bevásárlást, autóba ültünk és elmentünk arra a piacra. Ahogy odaértünk, feltűnt, hogy nem látok egy eladót se. Az áru szépen ki van helyezve egy bódéban, de sehol senki. Kiderült, hogy azért nem álldogál ott egy eladó sem, mert egész nap a földeken dolgoznak. Reggel teszik ki az árut, aminek a zacskóján tüntetik föl az árat, illetve kihelyeznek még egy befőttes üveget is, ahova a vásárlók be tudják dobni a pénzt. 

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess a Facebookon is!

Szállást keresel? Én szinte mindig a booking-ot használom szállásfoglalásra, ahol rengeteg féle szállás közül válogathatsz.