Booking.com

2019. január 1.

17. nap: Railay - egy igazi trópusi paradicsom!

2016. december 10. 

Ao Nang beach-ről átszámítva kb. 800 Ft-ért lehet át vízi taxizni a közeli Railay beach-hez, ahol a táj még inkább varázslatosabb és vadregényesebb, ahol hatalmas sziklák nyújtózkodnak kifele a vízből.




Railay nem csak strandolásra, de kirándulásra, sétálásra és sziklamászásra is tökéletes helyszín. Ao Nang irányából Railay nyugati partjára érkezünk, de érdemes átsétálni a keleti partra is. Útközben megcsodálható egy érdekes barlangrendszer is, ahol a gyönyörű cseppkövek mellett denevérek tanyáznak.






Az elmúlt napokban elég jól kezeltem a tuk-tuk sofőröket és az egyéb eladókat, akik valamit rám akartak sózni, de aznap egy masszázsos nőnek sikerült rábeszélnie egy lábmasszászra. Nem nagyon tudtam lerázni, folyamatosan mondta a szöveget, úgyhogy végül igent mondtam a legolcsóbb szolgáltatására, ami egy lábmasszázs volt. Nem tudom milyen olajat használt, de a masszás utáni napoztam egy kicsit, ami után szinte szó szerint legégett az alsó lábszáram és olyan színe lett, mint egy homárnak. Soha többé lábmasszázs a strandon!




Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess a Facebookon is!

Szállást keresel? Én szinte mindig a booking-ot használom szállásfoglalásra, ahol rengeteg féle szállás közül válogathatsz.