Booking.com

2020. január 1.

159. nap: Grampians Nemzet Park - Great Ocean Road túra 4.nap

2017. május 1.

Korlát? Nem gond, átmásszuk. Hatalmas szakadék? Az a jó! Így még menőbbnek fogunk látszani – gondolhatták az utazótársaim mielőtt kiültek a sziklák szélére fényképezkedni. Ha a közösségi médiában megjelenik egy “menő” kép, akkor általában egyből sorakoznak utána az ötletet másolók. A két utazótársam is a fejébe vette, hogy a Grampians Nemzeti Parkba tett kitérőnk alatt leutánozzák az Instagramon látott népszerű képeket, hiszen erre majd a saját oldalukon is biztos jönnek a kedvelések. A hatalmas területen fekvő, látványos homokkő szikláiról híres nemzeti parkban rengeteg túrázási lehetőség közül választhatunk, de nekik a legfontosabb céljuk a fotók elkészítése volt. A kis furgonnal csak úgy szeltük a kanyarokat, hogy minél hamarabb felérhessünk a sziklákhoz. Egyesek mit meg nem tesznek, még az életüket is kockáztatják pár “jó” fotóért...

A Grampians Nemzeti Park egyébként nem a Great Ocean Roadon található, viszont érdemes ide is ellátogatni, ha van még idő. Előző este mi itt a parkban az ingyenes kempingben aludtunk. Kicsit félelmetes volt az erdő közepén aludni. Nem is azért, mert bárki ránktámadna, hanem inkább az erdőtüzek miatt. 

A mai estét pedig a reptéren töltöm, irány Bali, Indonézia!





















Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess a Facebookon is!

Szállást keresel? Én szinte mindig a booking-ot használom szállásfoglalásra, ahol rengeteg féle szállás közül válogathatsz.