Booking.com

2019. július 24.

65. és 66. nap: Buszozás és internetezés Vietnamban

2017. január 27. 

Eléggé fáradtnak érzem már magam. Ha újratervezhetném a vietnami utazásom, lehet, hogy már nem busszal utaznék keresztül az egész országon, hanem inkább vonatoznék. Ez az éjszakai buszozás teljesen kiüt. A következő nap olyan vagyok, mint a mosott szar. A busz persze hajnalban szokott megérkezni, így akkor még be se lehet csekkolni a szállásra, csak extra díj ellenében. Szerintem egy hosszabb út alatt mindenképp kellenek olyan időszakok, amikor kipiheni magát az ember. Én 2-3 hét folyamatos utazás után szeretek pár nap pihenést beiktatni. Most az utolsó vietnami hetem arra szánom, hogy kikapcsolok; netezek, futok, strandolok és hagyok időt annak is, hogy leülepedjenek az eddigi élmények.

Jelenleg Nha Trangban vagyok, amit a vietnami Pattayának neveznék. Az éttermekben orosz nyelvű menü is van, mivel annyi itt az orosz turista. Habár nem kedvelem az ilyen tömegturizmus jellegű helyeket, de most jól esik a pihenés és az se tud érdekelni, hogy ha kimegyek futni a partra, akkor szlalomozni kell az emberek között. Ja, és azt is nagyon élvezem, hogy végre újra a nyárban vagyok, süt a nap és nem esik az eső.

Visszatérve a netezésre. Érdekes, de mobilnetről pár oldal le van tiltva, de wifiről meg el tudom érni őket. A Facebook viszont minden hálózatról rendesen működik, úgyhogy itt nincsenek kemény korlátozások, mint Kínában.

2017. január 28. 

Ma semmi említésre való nem történt, csak strandoltam és pihentem. Ilyen napok is kellenek néha. Egyébként Nha Trang strandja nem egy nagy szám, a városon kívül biztos szebbek a partok.


Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess a Facebookon is!

Szállást keresel? Én szinte mindig a booking-ot használom szállásfoglalásra, ahol rengeteg féle szállás közül válogathatsz.