Booking.com

2013. december 14.

Cesky Krumlov

Július közepén Csehországba mentünk anyával és apával. Igazából semmi extra nem történt, azon kívül, hogy szép helyeken jártunk, (egyedül világot látni és új emberekkel találkozni izgalmasabb :D), így csak pár sort írok erről a kirándulásról.

1. nap

Első nap megérkeztünk Cesky Krumlovba. Megnéztük a belvárost és a várat. Nagyon hangulatos kis cseh városka. Nekem nagyon tetszett. Szállásunk is itt volt egy apartmanban.



2. nap

Következő nap elmentünk Hluboka nad Vltavouba, ahol megnéztük a kastélyt, ami hercegi vadászkastélyként szolgált. A kastélyt egy nagy park veszi körül és a környéken rengeteg kisebb-nagyobb tó látható. Út közben rengeteg mákföldet láttunk még, ami épp akkor virágzott szép lila színre festve a tájat. Délután Zlata Koruna felé mentünk tovább. Megnéztük a kolostort és tettünk egy sétát a környező erdőben.

Hluboka nad Vltavou
Zlata Koruna és környéke

Szállást keresel Dél-Csehországban? Akkor én a booking.com-ot ajánlom, ahol már számtalanszol találam a pénztárcámhoz mérten szállást. Szerintem a legjobb szálláskereső oldal.

Booking.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tetszett a bejegyzés? Akkor kövess a Facebookon is, hogy ne maradj le a friss bejegyzésekről.