2013. december 14.

Cesky Krumlov

Július közepén Csehországba mentünk anyával és apával. Igazából semmi extra nem történt, azon kívül, hogy szép helyeken jártunk, (egyedül világot látni és új emberekkel találkozni izgalmasabb :D), így csak pár sort írok erről a kirándulásról.

1. nap

Első nap megérkeztünk Cesky Krumlovba. Megnéztük a belvárost és a várat. Nagyon hangulatos kis cseh városka. Nekem nagyon tetszett. Szállásunk is itt volt egy apartmanban.2. nap

Következő nap elmentünk Hluboka nad Vltavouba, ahol megnéztük a kastélyt, ami hercegi vadászkastélyként szolgált. A kastélyt egy nagy park veszi körül és a környéken rengeteg kisebb-nagyobb tó látható. Út közben rengeteg mákföldet láttunk még, ami épp akkor virágzott szép lila színre festve a tájat. Délután Zlata Koruna felé mentünk tovább. Megnéztük a kolostort és tettünk egy sétát a környező erdőben.

Hluboka nad Vltavou
Zlata Koruna és környéke

Szállást keresel Dél-Csehországban? Akkor én a booking.com-ot ajánlom, ahol már számtalanszol találam a pénztárcámhoz mérten szállást. Szerintem a legjobb szálláskereső oldal.

Booking.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tetszett a bejegyzés? Akkor kövess a Facebookon is, hogy ne maradj le a friss bejegyzésekről.